Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge doet geste aan zijn fans

Club Brugge heeft laten zien dat het zijn fans hoog in het vaandel draagt. Op donderdag 17 september verloor blauw-zwart zijn eerste Europa League-wedstrijd met 5-0 in Napoli. Tot overmaat van ramp miste een groot deel van de meegereisde fans een deel van de wedstrijd.

De Italiaanse politie wilde een confrontatie tussen de fans van Napoli en Club vermijden en verzocht de Brugse fans om via bussen naar het stadion te gaan. Die busreis werd echter moedwillig opgehouden, zodat de kans op conflicten verkleinde.

Daardoor was er een grote groep Club-fans die pas in het San Paolo-stadion arriveerden toen de wedstrijd al 30 minuten bezig was (bij een 3-0-achterstand). Als compensatie komt de club nu met een gratis ticket voor de bekerwedstrijd tegen Lokeren op donderdag 3 december.

Daarnaast wordt er vooraf een hapje en drankje aangeboden in de Zuidlounge, alsook koffie en dessert tijdens de rust. De Club-supporters die meereisden naar Napoli en gebruik wensen te maken van het aanbod, moeten zo snel mogelijk een mail sturen met hun naam, adres en geboortedatum naar kaartenverkoop@clubbrugge.be – na bevestiging krijg je het toegangsticket voor de bekerwedstrijd in je mailbox.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws