Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club boekt eerste Europese driepunter

Michel Preud'homme duim omhoog

Club Brugge is erin geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Legia Warschau. In een matige wedstrijd volstond een doelpunt van rechtsachter Thomas Meunier.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Club. Na een uitstekende combinatie vond Vazquez de voet van Pereira, maar de Braziliaan besloot van dichtbij over.

Ook Gedoz en Vazquez gingen hun kans, maar hun poging miste precisie. Even later was het dan toch raak. Met wat geluk zette Meunier zich goed door en plaatste hij de bal voorbij Legia-doelman Kuciak. Zo kon Club met een voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Even na de pauze had Pereira dé kans om de score te verdubbelen, maar Kuciak gooide zich nog net op tijd op de bal. Legia knokte zich in de wedstrijd en zag dat ook bijna beloond worden. Na een snel genomen vrijschop moest Bruzzese redding brengen en stond Mechele in de herneming op de juiste plaats om de 1-1 in extremis van de doellijn te keren.

Club prikte nog sporadisch tegen. Zo hield Kuciak de ingevallen Vossen van de 2-0. Legia bleef proberen, maar uiteindelijk kwam Club met de schrik vrij. Door de 5-0-overwinning van Napoli tegen Midtjylland, staat blauw-zwart nu op twee punten van de Denen.

Samenvatting Club Brugge – Legia Warschau

Reacties Club Brugge – Legia Warschau

#CLULEG : Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws