Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Claesen: “Club zal het laatste woord hebben”

Claesen: "Club zal het laatste woord hebben"

Club Brugge liet het goed voetbal regelmatig achterwege in de heenronde, maar heeft slechts drie punten achterstand op leider KV Oostende. Ex-Rode Duivel Nico Claesen ziet het dan ook positief in voor blauw-zwart.

Zoals eerder gemeld, treft Club in de terugronde enkel de Kustboys op verplaatsing. De resterende ploegen uit de huidige Play-off I moeten nog naar Jan Breydel afzakken, waar Club tot dusver elke wedstrijd in de competitie won.

Dat is één van de redenen waarom ex-Rode Duivel Nico Claesen blauw-zwart als grootste kanshebber ziet voor de titel. “Deze keer zie ik Club Brugge het laatste woord hebben”, vertelt hij in La Dernière Heure. “Ik vind wel dat Club beter geen afstand had gedaan van Oulare en De Sutter. Maar de basis om weer aan te knopen met een titel is er”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws