Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo krijgt pak slaag van Inter

Castillo krijgt pak slaag van Inter

Nicolas Castillo werd afgelopen zomer door Club Brugge uitgeleend aan Frosinone Calcio. Zondagavond kreeg de Serie A-promovendus, mét de blauw-zwarte huurling in de basis, een serieuze pandoering van Inter Milan. 

Het was intussen van 25 oktober geleden dat Castillo nog eens tussen de lijnen stond bij Frosinone. Al was dat vooral te wijten aan de blessure aan zijn adductoren die hij begin november opliep.

De Chileense aanvaller mocht zijn rentree vieren met een basisplaats tegen Inter. Maar daar beleefde Castillo allesbehalve plezier aan. Zijn ploeg ging immers kansloos onderuit bij de leider in de Serie A. Frosinone blijft zo derde laatste met 11 punten uit 13 wedstrijden.

Samenvatting Inter – Frosinone

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws