Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse politie vreest georganiseerd hooliganisme

Pyro (Club Brugge - Zulte Waregem)

Donderdagavond speelt Club Brugge in zijn vierde Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau. En dat vinden de supporters van ADO Den Haag wel gezellig, aangezien zij op die manier de kans krijgen om samen te troepen met hun Poolse vrienden.

Legia Warschau en ADO Den Haag houden er een sterke vriendschapsband op na. Daarnaast heeft Legia Warschau ook goede contacten met Juventus en in mindere mate met Swansea en Club Brugge (zie tweet helemaal onderaan).

De lokale politie van Brugge vreest dat de Nederlandse supporters naar Brugge zullen afzakken om er vervolgens, samen met Legia Warschau-fans, de boel op stelten te zetten. De supportersclans zouden het immers wel eens op de plaatselijke ordediensten gemunt kunnen hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws