Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Bjorn kon die confrontatie niet meer aan”

Denswil - Claudemir - Engels

We gaan even terug in de tijd, naar begin maart, toen Bjorn Engels na amper twee trainingen opnieuw iets voelde en de medische staf besliste dat hij zich op het volgende seizoen moest concentreren. De centrale verdediger zag zo Play-Off I, de bekerfinale en Europees voetbal aan zijn neus voorbij gaan. 

“Dat was een serieuze klap voor Bjorn”, vertelt zijn moeder in Sport/Voetbalmagazine. “De eerste maanden zat hij telkens in het stadion toen Club speelde, omdat hij dat ten opzichte van de groep en de club vanzelfsprekend vond”, vertelt Evert Maeschalck, samen met Guy Bonny de zaakwaarnemer van de Brugse verdediger.

“Maar het werd voor hem steeds moeilijker om te zien wat hij allemaal moest missen. En in de tribune kreeg hij telkens dezelfde vraag: ‘Wanneer kom je terug?’ Dat je altijd maar opnieuw met je blessure geconfronteerd wordt, is niet gemakkelijk om mee om te gaan. De onzekerheid knaagt – hoe lang nog? – maar dat Bjorn in januari zijn contract tot de zomer van 2019 kon verlegen, stelde hem gerust. Club twijfelt immers niet aan zijn terugkeer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws