Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis haalt uit naar twee Club-spelers: “Bij momenten rampzalig”

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge scoorde in zijn laatste vier wedstrijden 6 keer en slikte geen enkel tegendoelpunt. Die prestaties leverden Club drie belangrijke punten op in de Europa League en zorgden voor een 9 op 9 in de competitie. Toch kan het nog allemaal veel beter, zo vindt Aimé Anthuenis.

“Je kan niet zeggen dat ze de laatste wedstrijden goed voetbal hebben laten zien”, opent de analist zijn betoog in De Zondag. “Maar ze blijven wel punten pakken en slikken weinig tegendoelpunten. Ze zijn echter te wisselvallig. Dat komt het best tot uiting in de prestaties van Diaby en Gedoz. Diaby kan enorm gevaarlijk zijn en ook Gedoz is vaak een gesel voor een verdediging, maar bij momenten kan het ook rampzalig zijn.”

Zondagavond in de wedstrijd tegen KRC Genk liep het niet van een leien dakje voor beide spelers. “Gedoz ligt soms meer op de grond dan dat hij rechtstaat, wil penalty’s uitlokken en dribbelt zich ook dood. Diaby heeft dan op zijn beurt matchen waarin hij, wat betreft de passing, eerder in het kamp van de tegenstrever lijkt te spelen”, besluit Anthuenis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws