Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zowel Preud’homme als Verhaeghe straks op televisie

Zowel Preud'homme als Verhaeghe straks op televisie

Dat voorzitter Bart Verhaeghe straks zijn opwachting maakt in De Slimste Mens ter Wereld, weet intussen quasi iedereen. Maar dat ook trainer Michel Preud’homme straks op de buis verschijnt, was u mogelijk wel ontgaan.

“Bart is een durver. Een ondernemer. Hij durft voorzitter te zijn van een voetbalploeg en durft wel eens een ander deuntje te spelen als het over winkelen en ontspannen gaat.” Op die manier wordt Verhaeghe op de website van VIER voorgesteld.

Vanaf maandag 12 oktober gaat Erik Van Looy voor de dertiende keer op zoek naar de snuggerste van de hoop. Wanneer Verhaeghe in actie komt, is nog niet duidelijk. En binnenkort leren we ook trainer Preud’homme op een andere manier kennen.

Hij komt namelijk op 20 oktober in Karakters, een programma waarin Ben Crabbé het leven van grote sportpersoonlijkheden onder de loep neemt. De Blokken-presentator praat overigens niet alleen met de meest besproken trainer van het land. Ook kinderen Guilian en Megan en de Nederlandse voetbalbroers Erwin en Ronald Koeman getuigen over Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws