Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vreselijk nieuws voor Lestienne

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne speelde afgelopen zondag niet mee met PSV in de met 1-2-gewonnen topper tegen Ajax. “Omwille van familiale omstandigheden”, klonk het. Intussen weten we om welke jammerlijke gebeurtenis het gaat.

De moeder van Lestienne is plotseling overleden aan een slagaderbreuk. Een zware klap voor de 23-jarige flankaanvaller, die nog altijd thuis woont.

Ook zijn vader, Fabian, zou het heel moeilijk hebben. Naast deze tragische gebeurtenis heeft hij ook nog te kampen met kanker, zo meldt LDH. Bij deze onze oprechte deelneming aan alle nabestaanden. Heel veel sterkte Max! Wij leven met je mee 🙁

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws