Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Laat anderen daar maar mee bezig zijn”

Jelle Vossen speelde tegen Westerlo een sterke wedstrijd, maar vergat om te scoren. De Limburgse spits legde na de match uit hoe dat kwam.

“Het is jammer dat ik niet kon scoren. Ik had vandaag genoeg mogelijkheden om een paar goals te maken. Ik denk dat iedereen die spits is, weet hoe dat gaat. Soms gaan ze er blindelings in, soms gaat het wat moeilijker”, vertelt Vossen aan PlaySports.

Toch bleven de Brugse supporters de aanvaller toezingen na zijn gemiste kansen. “Ik voel mij goed in mijn vel en probeer heel hard te werken. Ik ben er ook 200% zeker van dat die ballen er een volgende keer wel blindelings ingaan.”

“Er wordt nu misschien veel rond de gemiste kansen gemaakt in de pers, maar zelf ben ik daar niet zo mee bezig. Laat andere mensen zich daar maar druk in maken, daar doe ik niet aan mee. We hebben nu 6 op 6 en dat is positief voor de toekomst.”

Jan Mulder en Eddy Snelders beoordeelden de prestatie van Vossen tegen Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws