Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen en Bruzzese reageren op Brugse malaise: “Dat is de oplossing”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

‘De slechtste competitiestart in 34 jaar’ kopt Het Nieuwsblad. De cijfers liegen er niet om, blauw-zwart heeft een probleem. Vooral in uitwedstrijden wil het maar niet lukken voor Preud’homme & co. Bruzzese en Vossen leggen de vinger op de wonde.

Twaalf competitiewedstrijden, vijf nederlagen: sinds Club onafgebroken in eerste klasse speelt (sinds 1959) begon het enkel in 1981-1982 slechter aan de competitie. Bovendien slikte Club dit seizoen al 35 tegendoelpunten in alle competities samen.

Buitenshuis was blauw-zwart dit seizoen in zeven matchen goed voor één gelijkspel en slechts één zege. “Op verplaatsing vinden we ons voetbal niet”, zucht Bruzzese. “Thuis lukt het wel, maar ik weet ook niet hoe dat komt.”

“De oplossing? We moeten eens een reeksje neerzetten”, vindt Jelle Vossen. “En niet alleen lef tonen als we 3-0 achterstaan. Daarnaast moeten we leren de nul te houden”, besluit de Limburgse aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws