Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Dat is wat mensen willen zien”

Jelle Vossen schreeuwt (Club Brugge - Kortrijk)

Jelle Vossen speelde zich in geen tijd in de harten van de Club-fans. Zijn tomeloze inzet in combinatie met een neus voor goals zorgen er misschien wel voor dat hij straks de nieuwe publiekslieveling wordt in Jan Breydel.

“Ik denk dat ik mag zeggen dat mijn stijl is wat mensen willen zien”, zo geeft Vossen aan in L’Avenir. “Ik geef me, ik jaag op de bal en ik wacht niet gewoon tot iemand mij iets op een schoteltje opdient. Ik werk graag voor het collectief.”

“Als ik de fans mijn naam hoor scanderen, geeft dat vleugels! Een goede relatie met de supporters is heel belangrijk voor mij”, gaat de Limburger verder. De winning goal in Lokeren deed de aanvaller duidelijk veel deugd.

“Het verschil maken voor mijn team flatteert mijn ego. Dat maakt me belangrijk en bewijst dat Club Brugge gelijk had om me terug naar België te halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws