Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Daar mag ik niet op afgerekend worden”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Michel Preud’homme vooraf: “Ik zal tegen Legia een aantal keuzes maken. De nieuwe jongens moeten me tonen dat ze hetzelfde kunnen brengen als degenen die tegen Oostende een goeie eerste helft hebben gespeeld”, aldus de duidelijke boodschap van de Brugse coach. Het antwoord van onder meer Jelle Vossen en Hans Vanaken op het veld was dat iets minder.

Vossen besefte dat hij maar beter een goeie indruk kon nalaten en streed voor wat hij waard was. Toch stond hij na de rust regelmatig op een eiland vooraan. “Dan zijn dit niet de gemakkelijkste wedstrijden, hoe vlot het in de eerste helft ook liep”, vertelt de Limburgse spits aan HLN.

“Ik denk niet dat ik op één wedstrijd beoordeeld mag worden. Ik zag dit alleszins zeker niet als een examen. Iedereen kent de kwaliteiten van mezelf of van andere ploegmaats. Het is niet altijd eenvoudig om tussen bank en basis te pendelen, maar iedereen moet in zichzelf blijven geloven.”

Met die stelling heeft Vanaken alvast geen problemen. “Ik vind van mezelf dat ik een goeie wedstrijd heb gespeeld”, aldus de middenvelder. “Minstens één helft, ja. Maar daarna mocht het toch wat meer zijn. Toch puur ik vertrouwen uit deze match. Ik vind dat ik veel werk heb verzet en ook voetballend mijn steentje kon bijdragen. Al moet ik toegeven dat ik nog niet in topvorm ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws