Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Dat doet niet ter zake”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge zit in een diep dal en moet op zoek naar oplossingen. Ruud Vormer, die zondagnamiddag nog de Brugse aanhang toesprak, vindt dat het tijd is voor actie.

“Het gaat niet goed, dat ziet iedereen”, opent Vormer in HLN. “We moeten eens goed gaan zitten en even de waarheid zeggen. Wat er precies moet gebeuren, weet ik op dit moment niet, maar we moeten de koppen in ieder geval bij elkaar steken.”

“We zijn zwak de laatste tijd. Vorig jaar viel alles mee, nu zit alles tegen. Er was niemand die in de kleedkamer iets zei. Iedereen zat in zijn eigen wereld. Nu moeten we eerlijk zijn en zeggen wat er fout is gelopen”, gaat de Nederlander, die dit seizoen als één van de weinige op niveau presteert, verder.

“Mijn goeie prestaties doen nu weinig ter zake. Ik wil de andere gasten er bovenop helpen. We zijn profs en kunnen de kopjes niet laten hangen. We moeten doorgaan. We krijgen nu een rustperiode die we eigenlijk niet verdiend hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws