Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vlaamse regering heeft nieuwe plannen met misgelopen subsidies Club Brugge

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Eerder deze week verscheen er in de pers dat Club Brugge niet op steun moet rekenen van de Vlaamse regering voor de bouw van zijn nieuwe stadion. Intussen is bekend waar dat geld dan wellicht wel naartoe gaat.

Vlaams minister van Sport Philippe Muyters bevestigde vrijdag dat Club mogelijk naast 2,5 miljoen euro aan subsidies grijpt, omdat het Brugse stadiondossier niet meer beantwoordt aan de eerdere afspraken.

De Vlaamse regering had in 2014 een pot van 8 miljoen euro klaar voor investeringen in stadions, maar omdat Cercle Brugge op Jan Breydel wenst te blijven, kan Club naar zijn centen fluiten.

Die misgelopen subsidies zullen hoogstwaarschijnlijk herverdeeld worden over vier andere projecten: Lokeren, Antwerp, Cercle Brugge en Lommel United. Alle vier clubs dienden een stadiondossier in, maar vielen oorspronkelijk net uit de boot. Dat weet Het Belang Van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws