Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: op deze manier reageren Club-fans na EL-wedstrijd

VIDEO op deze manier reageren Club-fans na EL-wedstrijd

Club Brugge slaagde er donderdagavond niet in om de eerste Europese driepunter van het seizoen binnen te halen. Na een uitstekende eerste helft, zakte blauw-zwart weg na de pauze. Maar de meegereisde Brugse fans lieten nog maar eens zien waarom ze de beste supporters van het land zijn.

Michel Preud’homme dropte, in vergelijking met de wedstrijd tegen Oostende, 6 nieuwe namen in de basis tegen Legia Warschau: Denswil, Diaby, Bolingoli, De fauw, Vanaken en Vossen namen de plaats in van Duarte, Pereira, De Bock, Claudemir, Gedoz en Vazquez.

Ondanks de vele wijzigingen speelde Club een sterke eerste helft, waarin het de score nog verder had kunnen uitdiepen. De tweede helft was dan ook een teleurstelling voor de 1.000 meegereisde fans.

Toch werd er, zoals het hoort, geapplaudisseerd voor onze spelers. Even later werd de focus met een duidelijke “We hate Sporting” wel meteen naar zondag gelegd. Want als er één wedstrijd is die we einde-lijk eens willen winnen… Dan is het wel de Hate Game! Tuur Dierckx gelooft er alvast in. Jij ook?

WE HATE SPORTING ! 🔵⚫️💪🏻 @clubbrugge_official #Warsaw #LegClu #wearebruges

Een video die is geplaatst door Glenn Guillaume (@ggioom) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws