Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe op de Rich List van het Belgische voetbal

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Bart Verhaeghe eet en drinkt naar eigen zeggen sport. Een eigen sporthal, een personal coach, een eigen voetbalveld met uitstekende verlichting en een grasmat waar zelfs AA Gent jaloers op mag zijn. De voorzitter van Club Brugge zit duidelijk niet stil.

“Ik sport zo’n zes keer per week”, opent Verhaeghe in Het Nieuwsblad. “Voetballen, zwemmen, fietsen, roeien in de sporthal, triatlon…” Maar in zijn achterhoofd blijft hij altijd voorzitter. “Tijdens mijn laatste roeisessie heb ik nog een kwartier met Vincent Mannaert gebeld.”

Hij denkt zelfs dat hij een beetje verslaafd is. “Eén dag niet sporten, dat voel ik. Ik heb een heel zittend leven en dan is een uur sporten per dag niets. Een bouwvakker verzet meer stappen op een dag dan ik op een uurtje lopen.”

The sky is the limit, dat is Verhaeghe op het lijf geschreven. Hij staat als vastgoedontwikkelaar en eigenaar van Club Brugge vierde op de Rich List van het Belgische voetbal anno 2015, met een persoonlijk vermogen van 350 miljoen euro.

Als de blauw-zwarte voorzitter ergens zijn schouders onder zet, legt hij de lat hoog. “Ik wil later kunnen zeggen dat ik toch een korreltje zout in de woestijn heb verlegd”, besluit hij. Dat belooft voor zijn deelname in De Slimste Mens ter Wereld!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws