Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe: “Ik heb daar nog altijd geen spijt van”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Vrijdagavond was Bart Verhaeghe te gast in Hoogvliegers, een programma met Geert De Vlieger als presentator op PlaySports. Onze voorzitter had het onder meer over zijn opmerkelijke stap naar Club Brugge.

“Destijds vertelde Pol Jonckheere mij dat het niet zo goed ging met Club Brugge. Hij vroeg me of ik als buitenstaander niet wilde helpen. Ik heb toen gezegd dat Club eerst sportief terug op de kaart moest staan en je daarna kan beginnen denken aan een nieuw stadion, opleidingscentrum enzovoort…”

“Ik had nooit de intentie om een voetbalclub te runnen, want ik zat met heel wat andere zakelijke projecten. En ik ging zelfs een jaar naar Zwitserland verhuizen. Maar plots vroegen ze mij of ik het plan niet zelf wilde uitvoeren.”

“Ik heb toen gezegd dat ik een goeie manager zou zoeken en die vond ik bij Zulte Waregem met Vincent Mannaert, die ik via Vlerick (postuniversitair onderwijs, nvdr) ken. Vincent zei me: ‘Als ik spring, dan moet jij meespringen. Anders doe ik het niet.’ En zo zijn we samen bij Club terechtgekomen, waar ik nog altijd geen spijt van heb.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws