Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe doet opvallende onthulling over premies bij Rode Duivels

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Vrijdagavond was Bart Verhaeghe te gast in Hoogvliegers, een programma met Geert De Vlieger als presentator. De ex-doelman van Club Brugge voelde onze voorzitter onder meer aan de tand over zijn uitspraken met betrekking tot de Belgische voetbalbond.

Onze voorzitter is het niet altijd eens met de gang van zaken bij de KBVB. Tijdens het PlaySports-programma gaf hij toelichting. “Ik gun elke club een nieuw stadion, maar de financiering ervan moet wel volgens eerlijke concurrentieregels gebeuren. Dat is hetgeen waar ik voor pleit. Ik ben helemaal niet tegen een nieuw stadion voor Anderlecht.”

Daarnaast deed de Brugse voorzitter een opvallende onthulling over de premies bij de Rode Duivels. “De Belgische voetbalbond heeft niet professioneel onderhandeld met de spelers. De KBVB gaf hogere premies dan Nederland en zelfs wereldkampioen Duitsland.”

“Je kan de spelers dat niet verwijten, want zij waren handig genoeg om daar gebruik van te maken. Maar ik zou dan denken dat je eerst informatie gaat inwinnen bij die landen en dan tegen de spelers zegt: ‘kijk, bij de wereldkampioen krijgen ze zoveel, jullie moeten daar ook tevreden mee zijn.'” Maar dat gebeurde dus niet. “Ik stel dan vast dat elke club in dit land daar mee voor betaald heeft.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws