Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanderhaeghe prijst Club-fans: “Publiek is echt wel fantastisch”

Passionele Club-fans

Yves Vanderhaeghe en zijn manschappen gingen met 1-0 onderuit tegen Club Brugge. Toch kunnen de Kustboys met opgeheven hoofd Jan Breydel verlaten.

“Er zat veel druk op de wedstrijd en scheidsrechter en dan valt de rode kaart van Capon. Dat was om te lachen, gewoon onrechtvaardig. De Brugse supporters riepen daar om, al moet ik zeggen dat het publiek hier echt wel fantastisch is”, vertelt Vanderhaeghe na de wedstrijd aan PlaySports. “Het belang van het publiek is niet te onderschatten.”

“De strafschopfase heb ik nog niet gezien, maar ik denk dat er aan de andere kant ook van die dubieuze fases waren. Maar oké, daar ben ik begripvol voor. Het was al bij al een spectaculaire wedstrijd die beslist werd door details. In de tweede helft hebben we het spel gemaakt met tien. Ik ben heel fier op mijn ploeg”, besluit de coach van Oostende.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws