Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Dat is belachelijk”

Hans Vanaken (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge kreeg zondagnamiddag een pak slaag in de Ghelamco Arena. Kums (3x) en Depoitre stuurden de Bruggelingen met 4-1 en schaamrood op de wangen terug naar Brugge. PlaySports vroeg Preud’homme, Vanaken en Simons om een reactie.

Preud’homme: “Dat is een andere statistiek”

“Ik kon leven met onze eerste helft. We hebben heel weinig weggegeven. De boodschap aan de rust was om zo door te gaan. Depoitre heeft ons vandaag heel veel pijn gedaan. Hij mocht twee man uitschakelen, dat is niet normaal.”

“Na de 2-0 gingen wij dan uit positie lopen. En dan is onze verdediger heel kwetsbaar. We hebben inderdaad 10 van onze laatste 18 matchten verloren. Maar een andere statistiek is dat wij 6 keer op verplaatsing hebben gespeeld en maar 4 keer thuis”, besluit de Brugse coach.

Vanaken: “Alles onder controle”

“Dit komt zeker aan”, vertelt Vanaken. “De eerste helft hadden we alles onder controle, buiten die penalty. We kregen zelfs de beste kans met Jelle. In de tweede helft kwamen we nog goed uit de kleedkamer, maar dan kregen we weer een penalty tegen. Belachelijk gewoon.”

Simons: “Te veel verloren als topclub”

Ook Simons was erg teleurgesteld. “Dit is jammer. We gaven in de eerste helft heel weinig weg. Gent had één of twee mogelijkheden. Na die penalty weet je dat je nog meer druk moet gaan zetten. We hebben te veel verloren als topclub, maar we gaan elke wedstrijd het plein op om te winnen. Dus ook binnen twee weken tegen Oostende.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws