Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee sterkhouders dicht bij terugkeer

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge liep zondagnamiddag tegen zijn vijfde nederlaag van het seizoen aan. Vooral de vele tegendoelpunten die blauw-zwart slikt, baren Michel Preud’homme zorgen. Maar er is hoop!

Zo mocht de Brugse trainer maandag Bjorn Engels verwelkomen op training. De centrale verdediger beperkte zich de voorbije weken tot individuele loopsessies, maar traint nu voor het eerst terug voluit met de groep mee.

En daar stopt het goede nieuws niet. Want ook Ruud Vormer is op de terugweg. De Nederlandse sterkhouder moest de voorbije wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door een voetblessure. Er werd gevreesd dat hij tot 3 weken aan de kant zou staan, maar dat lijkt niet het geval.

De wedstrijd van woensdag tegen Oud-Heverlee Leuven komt wellicht nog te vroeg, maar de match van komende zaterdag in Westerlo zou de Nederlander sowieso halen. Dat weet HLN. Welcome back Bjorn en Ruud!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws