Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teklak: “Met Alderweireld moeilijker dan met Meunier”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Alexandre Teklak, die wij vooral kennen van zijn periode bij Sporting Charleroi en Excelsior Moeskroen, heeft het wel voor Thomas Meunier. In zijn analyse in HLN haalt hij de loftrompet boven voor de rechtsback van Club Brugge.

Dries Mertens bewees in Andorra dat hij ook een uitstekende wedstrijd kan spelen als basisspeler. Dinsdagavond tegen Israël staat de Napoli-flankaanvaller opnieuw in de basis, maar analist Alexandre Teklak twijfelt of hij zijn sterke prestatie van zaterdagavond zal kunnen herhalen.

En dat heeft alles te maken met de rechtsachter. “De manier waarop Meunier en Mertens elkaar vonden, was echt opvallend in Andorra. Alsof ze al jaren samenspelen. Meunier is voor Mertens volgens mij een droom als rechtsback. Iemand die bovendien heel verrassende loopbewegingen heeft”, aldus Teklak.

“Ik vond die rechterflank in Andorra echt een schot in de roos. Met Alderweireld zal het moeilijker zijn voor Mertens, vrees ik. Hazard kan het op links in zijn eentje redden, maar ik ben benieuwd of Dries dat ook kan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws