Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Storm pakt uit met hilarische penalty

Storm pakt uit met hilarische penalty

Zulte Waregem steunt de Rode Neuzen Dag, een samenwerking tussen VTM, QMusic en Belfius om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. De club organiseerde een dizzy penalty shootout. “Omdat lachen helpt”, klinkt het bij doelman Sammy Bossut.

De grappigste penalty kwam ongetwijfeld van Nikola Storm. De Club-huurling draaide eerst 13 rondjes rond een voetbal en trapte dan vol overtuiging… naast het leer.

Hilariteit alom. “Echt eentje van Brugge”, grapte Bossut. Zulte Waregem daagt nu alle ploegen van de Jupiler Pro League uit om ook met een Rode Neuzen-actie op de proppen te komen. Een leuk initiatief?

Bekijk de dizzy penalty van Nikola Storm

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws