Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sterkhouder ontbreekt, Gedoz en Vazquez wel naar Warschau

Victor Vazquez (Club Brugge)

Club Brugge staat donderdagavond voor het duel van de waarheid in de Europa League. Na de 0 op 6 (uit bij Napoli en thuis tegen Midtjylland) moet blauw-zwart winnen om ook na Nieuwjaar nog Europees te kunnen spelen.

Dinsdag maakte trainer Michel Preud’homme zijn selectie bekend voor de confrontatie met Legia Warschau. Sterkhouder Ruud Vormer heeft een blessure aan zijn voet en is niet van de partij. De Nederlander revalideert verder in Brugge.

Felipe Gedoz reist wel mee naar Polen, maar zal sowieso niet in actie komen. Hij werkt in Warschau een afzonderlijk programma af. En ook Vazquez is erbij, maar het is erg onzeker of de Spanjaard kan spelen. Dat meldt de officiële website.

Selectie Legia Warschau – Club Brugge

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat en Michael Cordier

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Stefano Denswil, Laurens De Bock en Boli Bolingoli Mbombo

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Tuur Dierckx, José Izquierdo, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws