Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons: “Dat doet altijd pijn”

Timmy Simons (Club Brugge - Kortrijk)

Zondagnamiddag verloor Club Brugge met 3-1 van aartsrivaal Anderlecht. Kapitein Timmy Simons vond niet dat paars-wit veel kansen kreeg.

“Verliezen doet altijd pijn. Hier dus ook”, vertelt Simons aan PlaySports. “Naar mijn gevoel was het niet echt nodig om drie doelpunten te slikken. Jammer genoeg hebben we dat niet meer kunnen rechtzetten.”

“Ik denk dat we vooral in de tweede helft wat druk naar voren hebben kunnen zetten. In de eerste helft wilde dat jammer genoeg niet echt lukken. Dat Anderlecht veel kansen kreeg? Nee, ik snap niet echt wat je bedoelt”, gaat Simons tegen de interviewer in.

“Buiten de doelpunten die ze scoorden, hebben ze niet echt veel kansen gehad”, gaat de Brugse kapitein verder. “Maar het is nog maar eens duidelijk dat we 100% moeten zijn om in zo’n match de drie punten te kunnen pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws