Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze opsteker voor Club in het Astridpark

Michel Preud'homme duim omhoog

De verplaatsing naar de aartsvijand uit Brussel is nooit gemakkelijk voor Club Brugge. Gelukkig kan Michel Preud’homme opgelucht ademhalen wat betreft het inzetten van één van zijn absolute sterkhouders.

Felipe Gedoz reisde mee naar Polen en werkte daar zonder problemen een individueel programma af. “Hij voelt zich klaar om tegen Anderlecht het verschil te maken”, aldus de makelaar van de Braziliaan.

“Felipe zit opnieuw goed in zijn vel. Dat heb je al kunnen zien tegen Oostende. Met al die Zuid-Amerikanen en Vazquez is het voor hem overigens heerlijk voetballen. Alsof hij in zijn achtertuin speelt.”

Preud’homme slaakt een zucht van verlichting. “Het is belangrijk dat hij erbij is, want Felipe kan zondag een meerwaarde betekenen. Zeker omdat Izquierdo er niet bij is door zijn schorsing”, besluit de trainer van blauw-zwart in HLN. Gedoz’ maatje, Victor Vazquez, is twijfelachtig voor zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws