Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sabala scoort aan lopende band voor zijn land

Sabala scoort aan lopende band voor zijn land

Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De 20-jarige aanvaller streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij blauw-zwart. Bij zijn nationale ploeg blijft hij aan de lopende band scoren.

Sabala komt dit seizoen uit voor Miedź Legnica. De Poolse tweedeklasser huurt de Brugse spits voor één jaar. Op clubniveau kwam hij in 250 speelminuten nog niet tot scoren, maar voor Letland lukt het des te beter.

Sabala scoorde de 2-2-gelijkmaker en tevens eindstand in het EK-kwalificatieduel tegen het al geplaatste Ijsland. Meteen zijn 8ste doelpunt in 20 wedstrijden. Letland is met slechts 5 punten uit 9 wedstrijden nu al uitgeschakeld in groep A.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws