Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rozehnal: “Benieuwd hoe ik me zondag ga voelen”

Rozehnal Benieuwd hoe ik me zondag ga voelen

David Rozehnal speelde van 2003 tot 2005 voor Club Brugge en keert zondagnamiddag voor het eerst terug naar de club waar hij het kampioenschap, de beker en de supercup won.

“Club Brugge is nog altijd een speciale ploeg voor mij”, vertelt Rozehnal in zijn interview met PlaySports. “Het was de eerste grote stap in mijn carrière.” De 35-jarige verdediger is duidelijk geëmotioneerd als hij de beelden van de Brugse titelviering terugziet. “Het zal een raar gevoel zijn zondag, maar ik kijk er wel naar uit”, besluit Rozehnal.

Ook op de officiële website van Oostende blikte de centrale verdediger, zij het in iets minder goede kwaliteit, vooruit op de Zeeslag om Vlaanderen. “Ik hoop dat we punten kunnen pakken en dat de fans er een leuke sfeer van maken”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws