Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reviewcommissie roept twee spelers op het matje

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

Zondagnamiddag was het Astridpark het decor voor een potige wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. De Reviewcommissie bekeek maar liefst negen betwistbare fases en heeft slecht nieuws voor twee spelers.

Er werd beslist om zowel Felipe Gedoz als Olivier Deschacht te vervolgen. De Braziliaanse middenvelder riskeert een schorsing na een stevige tackle op Steven Defour. De Anderlecht-verdediger wordt dan weer vervolgd voor een slag in het gezicht van Victor Vazquez.

Zowel Gedoz als Deschacht kregen geen tweede gele kaart voor hun overtreding van scheidsrechter Sébastien Delferière. Integendeel zelfs, Vazquez kreeg immers een gele kaart in het duel met Deschacht. De verdediger van paars-wit zal het alleszins niet graag horen. Hij was er immers van overtuigd dat het niet uitmaakt wat hij met zijn arm doet als hij de bal heeft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws