Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSV stuurt Maxime Lestienne naar huis

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Het slechte nieuws houdt maar niet op voor Maxime Lestienne. De middenvelder die van 2010 tot 2014 bij Club vertoefde, krijgt de ene na de andere klap te verwerken.

Onlangs overleed de moeder van Lestienne aan een plotse slagaderbreuk. Een vreselijke klap voor de 23-jarige flankaanvaller, die nog altijd thuis woont.

PSV pakte toen uit met een pakkend eerbetoon om de jonge flankaanvaller te steunen. Intussen is de gezondheidssituatie van de vader van Lestienne ernstig verslechterd. Hij is ongeneeslijk ziek.

De Nederlandse werkgever van Lestienne heeft dan ook beslist om hem alle ruimte te geven om deze moeilijke periode te verwerken. De jonge voetballer is intussen richting België getrokken om zich bij zijn familie te voegen. Dat meldt de officiële PSV-website.

“Het is een vreselijk zware periode voor de familie Lestienne”, reageert trainer Phillip Cocu. “Wij hebben er alle begrip voor dat Maxime nu in de nabijheid van zijn vader wil verblijven.”

Laat een boodschap achter voor Lestienne

Omdat wij Maxime graag een hart onder de riem willen steken, zullen we alle onderstaande reacties verzamelen en naar hem opsturen.

Om onze ex-speler een hart onder de riem te steken, verzamelen wij alle onderstaande reacties. Vervolgens bezorgen we deze aan Lestienne. Veel sterkte, Max! :'(

Posted by BlauwZwartfans.be on Thursday, October 29, 2015

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws