Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme mist opnieuw twee sterkhouders in Westerlo

Michel Preud'homme zorgen

De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op voor blauw-zwart. Na de thuiswedstrijd van woensdagavond tegen OHL, speelt Club komende zaterdag in Westerlo. Michel Preud’homme zal in ‘t Kuipje wel geen beroep kunnen doen op twee van zijn basisspelers.

Laurens De Bock pakte tegen Oud-Heverlee Leuven zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Op zich niet onlogisch, gezien het feit dat de linksachter met 1170 speelminuten veruit het langst tussen de lijnen stond. De Bock zal één wedstrijd moeten toekijken en wordt wellicht vervangen door Boli Bolingoli of Davy De fauw.

Daarnaast komt de wedstrijd van zaterdag naar verluidt te vroeg voor José Izquierdo. Dat weet HLN. De Colombiaan blesseerde zich dinsdag licht op training en ondergaat donderdag een scan om de ernst van zijn heupblessure nader te bepalen. Ruud Vormer zit wél op schema voor de match in Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws