Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Kies voor spelers die tegen Oostende geen kans kregen”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge staat donderdagavond voor de match van de laatste kans in de Europa League. Als blauw-zwart Europees wil overwinteren, moet er gewonnen worden van Legia Warschau.

Hans Vanaken, die vorig jaar met Lokeren al tegen de Polen speelde, en Michel Preud’homme stonden de pers te woord in aanloop naar de wedstrijd. “Het was toen vooral een fysieke ploeg die heel goed in de omschakeling was”, aldus de middenvelder.

“Ze hebben net een nieuwe trainer, die in de competitie voor een nieuwe opstelling en spelers koos”, vertelt Preud’homme op de officiële website. “Het is afwachten of ze die tactiek ook in Europa zullen hanteren. We zijn voorbereid op alles en willen graag overwinteren in Europa, maar niet ten koste van het kampioenschap.”

De Brugse coach geeft dus duidelijk aan dat hij de match van komende zondag in Anderlecht belangrijker vindt. “We hebben 15 dagen toegewerkt naar de match tegen Oostende. Tegen Legia Warschau kies ik voor spelers die tegen Oostende misschien niet de mogelijkheid hebben gehad om hun progressie te tonen.”

Bekijk de persconferentie in aanloop naar Legia Warschau – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws