Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme kan tegen OHL niet rekenen op flitsen flankaanvaller

Woensdagavond komt Jacky Mathijssen met OHL op bezoek in Jan Breydel. Club pakte dit seizoen 15 op 15 in eigen huis en wil die positieve reeks maar al te graag voortzetten. Michel Preud’homme kan wel geen beroep doen op één van zijn sterkhouders.

José Izquierdo, die afgelopen zondag geschorst was in het Astridpark, blesseerde zich dinsdag op training. Hij blijft uit voorzorg aan de kant tegen OHL. Zijn spierblessure zou naar verluidt niet al te ernstig zijn. Dat weet Het Nieuwsblad.

Normaal gesproken is de Colombiaan komende zaterdag in Westerlo dan ook opnieuw inzetbaar. En ook Ruud Vormer, voor wie de wedstrijd van woensdagavond eveneens te vroeg komt, wordt dit weekend tussen de lijnen verwacht in ‘t Kuipje. Tot slot werkt Lior Refaelov aan zijn fysieke paraatheid. Hij stoomt zich klaar voor zijn rentree, al is het nog even wachten op de Israëliër.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws