Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Hij is onzeker voor zondag”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme heeft vooruitgeblikt naar de West-Vlaamse derby. Zondag kijken Club Brugge en KV Oostende elkaar immers in de ogen in het Jan Breydelstadion. Eén van de Brugse sterkhouders is er mogelijk wel niet bij.

“We hebben een klein probleem met Ruud”, opent onze coach zijn persconferentie. “Vorige week en de laatste dagen heeft hij niet altijd kunnen trainen. Tijdens de wedstrijd op Gent kreeg hij in de eerste minuut een trap te verwerken, net voor de bank aan de zijlijn.”

“Het is afwachten of hij zondag kan meedoen. Medische testen moeten dat bepalen.” Na enkele mindere resultaten hoopt Club in de Zeeslag om Vlaaanderen aan te knopen met de zege. “De statistieken in eigen huis zijn goed en we zullen er alles aan doen om die thuisreputatie te verdedigen.”

Voorlopig twijfelt Preud’homme nog over zijn basiself. “Op dit moment zijn de meeste spelers fit en iedereen trainde de voorbije weken heel goed, dus het wordt vooral zoeken naar een goed evenwicht. Het is een luxe om uit zoveel spelers te kunnen kiezen”, zo klinkt het via de officiële Club-kanalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws