Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Dat onthoud ik vooral van onze wedstrijd”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge staat na drie speeldagen in de Europa League nog steeds op een gedeelde laatste plaats. Ondanks een sterke eerste helft, zakte Club helemaal weg na de pauze. Michel Preud’homme analyseert.

Ondanks dat er veel meer inzat, was Preud’homme toch tevreden met het gelijkspel. “Ons plan om Legia te bekampen, klopte. De eerste helft was heel goed. Daarna ging het moeilijker, al had dat ook te maken met de reactie van de tegenstander en de wissels die ze gedaan hebben.”

“We zijn uiteraard teleurgesteld dat we niet konden winnen, maar ik onthoud vooral de heel goeie mentaliteit. We hebben vandaag gezien dat iedereen mee is in het verhaal en dat onze nieuwe spelers de loopbewegingen beter en beter beginnen te kennen”, klinkt het op de officiële website.

Een Europese lente lijkt heel ver weg voor blauw-zwart, maar de Brugse trainer weigert om de handdoek te gooien. “Zolang het mathematisch mogelijk is, moeten we blijven proberen. Er volgen nu twee thuiswedstrijden. De eerste tegen Legia moeten we sowieso winnen en daarna moeten we kijken wat er mogelijk is tegen Napoli. Ik hoop voor de groep dat er voor de laatste wedstrijd op Midtjylland nog een kans is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws