Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Dan moet ik een beslissing nemen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge incasseerde gisteren een nieuwe klap in de Ghelamco Arena. Michel Preud’homme sprak met Sporza en analyseert de matige seizoensstart van blauw-zwart.

Preud’homme vindt dat het vooral in de tweede helft misliep. “Na de 2-0 gingen we uit positie lopen. Daar gaan we in de fout. De volgende keer moeten we bij een 2-0-achterstand alles dichtgooien en dan hopen op de 2-1. Pas dan kunnen we risico’s nemen. Ik zal dat doen, niet mijn spelers.”

Vooral de vele tegengoals baren de Brugse coach zorgen. “We spelen nochtans met dezelfde defensie als vorig jaar. De vele tegendoelpunten zijn ook de reden dat ik Simons mee achteraan had gezet tegen Gent. Hij kan de anderen vertrouwen en leiding geven, want hij is een tweede coach op het veld. Dat ging niet slecht, tot in de tweede helft.”

Ook de Brugse fans reageerden zondag voor het eerst op de tegenvallende resultaten. “Als de fans willen klagen, dan mag dat. Ik begrijp hen, maar ik werk altijd hard en probeer de spelers ook hard te laten werken, misschien soms zelfs té. Ik doe hetzelfde als vorig jaar en dat was een schitterend seizoen. Maar als het niet opgelost raakt, dan moet ik een beslissing nemen. Daar zal ik over nadenken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws