Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Daarin zijn we verwittigd”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Zaterdagavond trekt Club Brugge naar ‘t Kuipje op zoek naar zijn tweede uitoverwinning van het seizoen. Michel Preud’homme blikt vooruit.

Niets dan hoopvolle commentaren bij de blauw-zwarte spelerskern na de 2-0-winst tegen Oud-Heverlee Leuven. “Het moet ons doel zijn uit de laatste drie wedstrijden van de heenronde het maximum te puren”, aldus de eensgezinde boodschap van de Club-spelers. “Ik hoor het ze graag zeggen”, bevestigt Preud’homme.

“Tegen de ploeg van Jacky Mathijssen stonden mijn spelers in elk geval met de juiste mentaliteit op het veld. Dat wil ik in Westerlo ook zien. Voor alle duidelijkheid: onze mentaliteit was op Anderlecht ook goed, maar daar werden onze verdedigende tekortkomingen afgestraft.”

Toch is de Brugse coach voor de verplaatsing naar de rode lantaarn op zijn hoede. “Het blijft een uitwedstrijd en in Westerlo gaan voetballen, is voor iedere tegenstander een klus”, klinkt het op de officiële website. “We moeten op onze hoede zijn en er anderhalf uur lang zeer geconcentreerd te werk gaan.”

“Na hun gelijkspel tegen Gent en in extremis tegen Moeskroen, zijn we verwittigd. Niemand gaat in Westerlo met de vingers in de neus winnen. Ik maak me desondanks sterk dat mijn selectie op vele vlakken op de goede weg is. De schakels beginnen stilaan in elkaar te passen. Vooral de inpassing van onze laatste nieuwkomers verloopt steeds vlotter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws