Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtig nieuws vanop het trainingsveld

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge leeft in alle stilte toe naar de wedstrijd van komende zondag tegen leider Oostende. Na de 4-1-nederlaag in de Ghelamco Arena, zal er ongetwijfeld uit een ander vaatje getapt moeten worden. De Club-fans kunnen zich alvast optrekken aan heel wat positief nieuws.

De laatste tijd werd het lijstje met geblesseerden bij blauw-zwart heel wat korter. Zo keerde onder meer Felipe Gedoz terug na een hardnekkige pubalgieblessure.

Bovendien gaat het nu echt wel de goede kant op met Bjorn Engels. De 21-jarige verdediger heeft immers een doorgedreven individuele training met de bal achter de rug. Dat weet HLN. Vorige week moest Engels zich nog beperken tot het lopen van rondjes.

Naar verluidt is de Brugse sterkhouder verlost van zijn botoedeem (vochtophoping in de knie), al wil Club nog geen termijn plakken op de rentree van Engels. Daarnaast traint ook Sander Coopman opnieuw met de bal. De kersverse vader herviel eind augustus in zijn knieblessure, maar lijkt stilaan weer de oude! Tot slot verscheen ook Lior Refaelov op de afspraak. Hij herstelt van een voetbreuk.

Ook deze nieuwkomer trainde maandag voor het eerst mee met de A-kern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws