Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pereira: “Dat doe ik niet graag”

Leandro Pereira (Club Brugge)

Leandro Pereira kwam afgelopen zomer over van de Braziliaanse voetbalclub Palmeiras. Het verleden leert ons dat Zuid-Amerikanen tijd nodig hebben om zich aan te passen, maar daar lijkt de 24-jarige spits niet veel last van te hebben.

Pereira is vooral zijn landgenoten dankbaar voor zijn goede integratie. “Ik was blij toen ik hoorde dat er met Claudemir en Gedoz nog andere Brazilianen waren. Ik ben intussen ook al Engelse les aan het volgen, maar dat doe ik niet graag. Ik vind het zeer moeilijk en speel liever wat videogames”, bekent hij in Het Nieuwsblad.

Op voetbalgebied blijkt Pereira alleszins over de juiste mentaliteit te beschikken. “Ik ben een doorzetter in alles wat ik doe. Ik geloof niet in het begin van dingen. Enkel het einde, dat telt!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws