Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare haalt nog maar eens uit: “Ik moest dat via Twitter vernemen”

Obbi Oulare in actie

Obbi Oulare, die voorlopig nog niet op speelminuten kan rekenen bij Premier League-promovendus Watford, heeft nog eens teruggeblikt op zijn Brugse periode. Hoewel hij beseft dat hij alles aan Club Brugge en Michel Preud’homme te danken heeft, kan hij het toch niet laten om nog eens na te trappen.

“Op het einde van vorig seizoen voelde ik me al niet echt goed meer bij Club”, geeft Oulare toe aan HLN. “Meer dan eens hadden ze zich niet aan hun beloftes gehouden. Veel mooie woorden, maar… Dat woog op mij. Ik twijfelde.”

Tot die tweet, de 31ste augustus om kwart over één ‘s nachts. “Ik kon niet slapen en keek wat rond op Twitter. Op de pagina van Club zag ik ineens ‘Welkom Vossen’ staan. Ik dacht: dat is een fout. Vossen was nog maar net bij Burnley. Ik snapte het niet. Toen ik bevestiging kreeg, heb ik meteen naar mijn papa gebeld en gezegd dat ik wilde vertrekken.”

“Concurrentie moet er overal zijn, maar ze haalden plots twee spitsen erbij. Als Vossen en Leandro niet allebei waren gekomen, was ik wellicht niet vertrokken. Maar dit was een duidelijke boodschap en ik had ze begrepen.”

En ook de verstandhouding met Preud’homme leek niet optimaal voor de 19-jarige spits. “Weet je, ik had geen probleem met hem. Alleen is het zo dat hij zelfs na een goeie prestatie van mij altijd alleen het negatieve onthield. Wat hij tegen mij had, weet ik niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws