Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare doet het opnieuw: “Als je bij Club niet wilde gaan, dan ging je niet”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Obbi Oulare is intussen ongeveer een maand aan de slag bij zijn nieuwe werkgever Watford. Hoewel hij nog niet op speelminuten kon rekenen, is de ex-Clubspits ervan overtuigd dat hij al veel vooruitgang geboekt heeft. Jammer genoeg kon hij het ook deze keer niet laten om even naar blauw-zwart uit te halen.

“Ik voel dat ik op een maand tijd fysieke vooruitgang geboekt heb. Mijn spiermassa groeit en ik ben nu nog sterker dan bij Club”, opent Oulare zijn interview bij Voetbalkrant.

Volgens de voormalige Bruggeling is die evolutie te wijten aan een andere focus op training. “Het is allemaal anders. Het fitness gedeelte is niet individueel zoals bij Club. Als je niet wilde gaan, dan ging je niet. Dan bleef je gewoon in de kleedkamer zitten en wat op je gsm tokkelen.”

“Bij Watford moet je ‘s morgens je naam op het bord checken. De groep wordt in twee gesplitst en je bent verplicht om de oefeningen te doen. Dat gebeurde bij Club enkel in de voorbereiding. Tijdens het seizoen niet meer en zeker niet elke dag”, besluit Oulare.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws