Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier probeert Club de kalmte te bewaren

Club-fans keep the faith

Club Brugge likt zijn wonden na de 4-1-nederlaag tegen AA Gent. Na de uitlooptraining volgde een serieus groepsgesprek. Opvallend detail: de blauw-zwarte training werd door heel wat persfotografen bijgewoond (zie video).

Volgens HLN liep het groepsgesprek vrij constructief, zonder harde woorden. Er werd onder meer aangegeven waar het allemaal misliep tijdens de wedstrijd tegen de Buffalo’s. Iedereen kon zo voor zichzelf uitmaken bij wie de verantwoordelijkheid lag.

De bedoeling is dat nu van de interlandbreak gebruikgemaakt wordt om als één hechte groep naar de thuiswedstrijd tegen leider KV Oostende toe te leven.

Maandagavond tekenden Vazquez, Pereira, Claudemir en Refaelov ook nog present op een supportersavond in Zedelgem. Van enige vijandigheid tussen spelers en supporters was er alvast niets meer te merken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws