Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook deze nieuwkomer verscheen op training

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Thomas Meunier vertoeft momenteel bij de Rode Duivels. Mogelijk krijgt de rechtsback van Club Brugge dinsdagavond tegen Israël opnieuw speelminuten. En ook Oscar Duarte is momenteel aan de slag met zijn nationale elftal. Hij neemt het woensdag met Costa Rica in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen de Verenigde Staten. Daardoor was er maandag een nieuwkomer op training.

Omdat Michel Preud’homme momenteel zowel Meunier als Duarte in zijn verdedigende compartiment mist, koos hij ervoor om Jordan Renson mee te laten trainen.

De 19-jarige centrale verdediger plaatste op de laatste dag van de zomermercato zijn handtekening onder een contract van 2 seizoenen en mocht maandag een eerste keer proeven van een training met de A-kern van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws