Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog meer goed nieuws uit Brugse ziekenboeg

Michel Preud'homme duim omhoog

De laatste tijd dunt het lijstje met geblesseerden bij Club Brugge serieus uit. Preud’homme kon onlangs José Izquierdo, Felipe Gedoz en Stefano Denswil al recupereren en ook Lior Refaelov, Bjorn Engels en Sander Coopman worden binnenkort terug tussen de lijnen verwacht. Maar er is nog meer goed nieuws voor blauw-zwart.

Zo zou Bernie Ibini terug op het trainingsveld staan. De 23-jarige Australiër kwam afgelopen zomer over van Sydney FC, maar brak op zomerstage in Garderen zijn kuitbeen.

Woensdag werkte Ibini voor het eerst in drie maanden een looptraining af. Dat weet HLN. Ondanks het feit dat zijn blessure gunstig evolueert, zou het wel nog wachten zijn tot na Nieuwjaar vooraleer Michel Preud’homme op hem kan rekenen. Keep going Bernie!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws