Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwsflits over Refaelov, Coopman, Castelletto en Izquierdo

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Zaterdagavond trekt Club Brugge naar ‘t Kuipje. Op deze vier spelers hoeft Michel Preud’homme alvast niet te rekenen tegen Westerlo.

Lior Refaelov mag volgende week opnieuw bij de groep aansluiten. Hij herstelt nog altijd van een voetbreuk. Ook Sander Coopman, die terugkeert van een knieblessure, mag weldra voluit gaan. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Jean-Charles Castelletto heeft intussen de looptrainingen hervat. De 20-jarige Fransman stond een drietal weken aan de kant met een scheurtje in de hamstring. José Izquierdo is tot slot out met een heupblessure. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van de Colombiaan is, maar Club hoopt hem volgend weekend te recupereren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws