Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe tegenvaller voor Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar de Spaanse topclub Valencia. Hij ontpopte zich meteen tot een betrouwbaar sluitstuk, maar kreeg eind augustus te kampen met een zware knieblessure. En er is nog meer onheil op komst voor de ex-doelman van Club Brugge.

Begin september onderging Ryan een operatie aan zijn knie. De Australiër herstelde relatief vlot en leek een maandje later weer helemaal klaar om het doel van Valencia te verdedigen (zie video onderaan).

Maar Maty moest afgelopen weekend opnieuw in het ziekenhuis doorbrengen door een onverwachte infectie aan zijn geopereerde knie. Daardoor mist hij al sowieso de competitiewedstrijd tegen Malaga van zaterdag 17 oktober.

Ryan ziet zo zijn herstelproces verlengd worden en moet zich voorlopig behelpen met krukken. Dat melden Spaanse bronnen. Bij deze willen wij Maty een spoedig herstel wensen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws