Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder: “Zijn aanwezigheid was belangrijker dan de opstelling van Club”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge klopte afgelopen weekend leider KV Oostende met 1-0 en dankte die krappe zege vooral aan zijn uitstekende eerste helft. Dat zag ook Jan Mulder. Volgens de Nederlander was één man bepalend voor de Brugse zege.

“De aanwezigheid van Gedoz was belangrijker dan de rest van de opstelling”, opent Mulder in Extra Time. “Op die domme penalty na, want je kan echt niet dommer trappen, was hij geweldig.”

“In combinatie met Vazquez heeft Club daar een enorm goed duo lopen”, gaat hij verder. “Hij verdedigt zelfs mee en heeft altijd zin om naar voren te gaan. Zo sleept hij andere spelers mee. Het Brugse publiek ziet hem graag aan het werk”, besluit Mulder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws