Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooie woorden van Guilian voor vader Preud’homme

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge staat onder druk, zoveel is zeker. Toch presenteerde Michel Preud’homme zich vrijdag opvallend sereen, relativerend én zelfkritisch op de persconferentie. “Hij die denkt dat hij alles weet, gaat achteruit”, zo klinkt het.

Een trainer in die positie kan altijd een bemoedigend woordje gebruiken. Daarom liet zoon en supporter Guilian onderstaande warme boodschap in HLN optekenen voor vader Michel.

Weer je als een krijger! No sweat, no glory!

Liefste papa,

Het gebeurt niet vaak dat we ons in een dergelijke positie bevinden en daarom leek het me verstandig je even een hart onder de riem te steken. Ik weet dat we elkaar dagelijks oppeppen voor de aankomende wedstrijden/examens, maar de mensen van de pers wilden dit graag tentoonspreiden 🙂

Je staat er niet alleen voor

Wat ik wil zeggen, is dat ik er zeker van ben dat dit een momentopname is en dat jij en je fantastische staf en team de weg naar de top snel zullen terugvinden. Je staat er zeker niet alleen voor, dat is duidelijk, en je moet beseffen dat we er nu zijn in tijden van verlies, maar dat we er zeker ook zullen zijn in tijden van overwinningen en prijzen – zoals we in het verleden al vaak hebben meegemaakt.

Sla dubbel zo hard terug

Denk maar eens terug aan alle titels, bekers en individuele prijzen die je al gewonnen hebt en hoe diep je bent moeten gaan om dat te bereiken. Dit is weer zo’n moment! Gebruik het, verteer het en sla dubbel zo hard terug! Battez-vous comme un guerrillero. Weer je als een krijger! 😉 No sweat, no glory! Je t’aime.

Guilian Preud’homme

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws