Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooie taferelen in Jan Breydel

Jan Breydelstadion

Club Brugge heeft zich van zijn mooiste kant laten zien. Onderstaande gebeurtenissen tonen dat voetbal eigenlijk niet meer is dan een bijzaak in het leven (ook al is het voor ons als Club-supporters ongetwijfeld dé belangrijkste bijzaak in ons bestaan).

Woensdag stonden er voor Club twee trainingen op het programma. Voormiddag was er een gewone training gepland en daarna nodigde blauw-zwart zijn G-ploeg (het team voor mensen met een verstandelijke beperking) en ‘voetbalkraks’ (jongeren tot twaalf jaar met gedragsproblemen of autisme) uit om samen met de A-kern een namiddag vol voetbalplezier te beleven.

Hans Vanaken mocht de spelertjes begeleiden bij het pannatoernooi en genoot met volle teugen. “Het is mooi om te zien dat je een glimlach op het gezicht van deze jongens en meisjes kan toveren”, vertelt de Brugse middenvelder op de officiële website. “Ze trainen elke week en tonen echt liefde voor het spel. Dat wij hen nu kunnen helpen om de dag van hun leven te hebben, dat is fantastisch.”

Ook Community Coördinator Peter Gheysen zag dat het goed was. “De jongeren lopen rond met officiële shirts met hun naam op. Een namiddag trainen met de spelers van de A-kern, hun idolen, is voor hun echt de kers op de taart.” Een mooi initiatief?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws